Как да вземете точния селфи стик?

selfie stickНа лице са няколко основни типа пръчки за селфи (селфи стикове):
Селфи стик с възможност bluetooth. Този стик може да бъде използван с iPhone или Android. Има малък бутон на дръжката, с който може спокойно да се снима.
Селфи пръчка, свързана към жака за слушалките на телефона. Тук също е на лице бутонче, което бихте могли да използвате, за да бъде направена снимката.
Селфи стик без присъствието на реална функция за дистанционно задействане. Голяма част от тези устройства се продават с Bluetooth дистанционно.
Съвет да не използвате стик за селфи, който не разполага с функция за задействане, защото трябва да позлвате таймера на вашия собствен апарат, за да бъде направена хубава снимка. възможно е дистанционното да бъде загубено, а и много трудно може да се използва докато държите пръчката.
Най-добрият вариант в този случай са именно тези с Bluetooth вариант, особено ако искате да си направите селфи от по-далечно разстояние без да придържате стика, като например го подпрете до някоя стена.
Проблемът е, че може да бъде доста трудно да комбинирате мобилния си с Bluetooth устройството, което се оказва много срещан наболял проблем на клиентите. Освен това не трябва да забравяте да зареждате батерията на стика, като ползвате USB кабел.
Аз ще избера селфи стик, който разполага с кабел за слушалки, като при самия него няма проблеми по отношение на зареждане и съвместимост. Зарядът идващ от жака за слушалки, дава възможност на потребителя да ползва бутончето. Въпреки че точно този вариант не е сред най-модерните, е доста полезно. А и няма да ви направи проблеми и да бъдете наказани в Южна Корея. Плюс това именно тези пръчки за селфи са по-евтин вариант в сравнение с другите.